Nieuwbouw

Het bouwen van een eigen huis of bedrijfspand blijft magisch. Volledig zelf invulling geven aan de wensen die je hebt. Ook voor ons is nieuwbouw een uitdagend proces. Je bouwt namelijk aan een droom van iemand. Een braakliggend stuk transformeer je naar een geweldige pand of complex om in te wonen of te werken. Of beide natuurlijk. Van niets maak je iets. Kroon Aannemersbedrijf is ervaren in allerlei soorten en stijlen nieuwbouw. Met name in kleinschalige projecten zoals een duurzame woning, combinatie van een aantal winkels en appartementen, vrijstaande villa’s, bedrijfshallen of anderszins zijn wij sterk.

Bouwplan

Een nieuwbouwproject starten we met het samenstellen van een bouwteam: architect, onderaannemers, bouwdirectie of bouwadviesbureau. Wij kijken met onze jarenlange ervaring graag mee naar de uitvoerbaarheid van de nieuwbouwplannen. Daarnaast geven we invulling aan het budget en de planning. Hierbij adviseren we over het gebruik van materialen. De beste oplossing hoeft namelijk niet altijd de duurste te zijn. Duurzaam bouwen wordt steeds belangrijker voor het behoud van onze aarde. Er is veel mogelijk en de ontwikkelingen gaan snel. Je maakt keuzes voor de lange termijn. Een goed advies is daarom van essentieel belang. Vind je het prettig om zaken zelf uit te zoeken dan is daar uiteraard ruimte voor. Wij kijken over je schouder mee.

Slopen en bouwen

Is de bouwvergunning rond? Dan starten we met het bouwrijp maken van het bouwterrein. Daar hoort ook het slopen van eventuele oude panden bij. Daarna bouwen we steen voor steen jouw droompand. Tussentijds hebben we veelvuldig overleg. We betrekken je bij elke bouwfase, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Nieuwbouw betekent veel keuzes maken. We begeleiden en adviseren. Niets is zo veranderlijk als de mens. Gedurende het proces kun je nieuwe ideeën krijgen. We gaan hier flexibel mee om. Al kan het natuurlijk wel consequenties hebben voor het budget en de planning. Hoe dan ook, samen slim bouwen is een proces. Wat ons betreft, het leukste dat er is. Vooral jouw glimlach als het nieuwbouwpand er staat.

Alle nieuwbouwprojecten

Bekijk hier alle nieuwbouwprojecten

Bekijk projecten

120+ gerealiseerde projecten