Over Kroon

Bouwen zonder zorgen. Daar staat Kroon Aannemersbedrijf voor. Wij zijn een aannemersbedrijf in de breedste zin van het woord. Wij verzorgen nieuwbouw: van duurzame strowoning tot een inbreidingsproject met winkels en appartementen. Oude panden, monumenten en ‘vintage huizen’ restaureren en renoveren we met zorg en aandacht zodat ze weer voldoen aan de vereisten van vandaag. Verbouwingen voeren we uit in alle vormen en maten. Tot slot kun je bij ons terecht voor onderhoud.

Machinale timmerwerkplaats

Het hart van ons bedrijf is onze machinale werkplaats. Hier produceren we seriematig en in stuk kozijnen, deuren, ramen, schuifpuien, stelkozijnen, vouwwanden, trappen, balkonbalustraden, speciaal timmerwerk en klein-meubelen.  Dit doen we niet alleen voor onze eigen projecten maar ook voor collega-aannemers, schildersbedrijven en ZZP’ers. Hierbij laten we zien dat snelheid, flexibiliteit met een constante kwaliteit samengaan. Daarnaast restaureren we oude elementen of maken het na. Onze timmermannen zijn vakmensen die het oude ambacht nog beheersen maar ook overweg kunnen met de nieuwste technieken en machines. Hiervoor worden zij periodiek bijgeschoold. De jonge generatie wordt opgeleid door de oude rotten in het vak. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Wij doen het samen met plezier. 

Kroon Aannemersbedrijf
Oog voor detail

Duurzaam in bouwen

Wij werken met respect voor mens, materiaal en omgeving. Daarom gebruiken wij hout uit een FSC-bos. Wij zijn FSC gecertificeerd. FSC zorgt voor verantwoord bosbeheer. Concreet betekent dit dat het leefgebied van dieren, planten en lokale bevolking beschermd wordt. We gebruiken uitsluitend water gedragen verven. Ook scheiden wij ons afval waardoor hergebruik mogelijk is. Verder recyclen we waar mogelijk bouwmateriaal. Duurzaam bouwen heeft onze aandacht dus.

Grondige aanpak

Wij starten een project altijd met een grondige inspectie van de staat van een pand. Of het doorgronden van de plannen bij nieuwbouw. We nemen je vervolgens aan de hand mee in de keuzes en mogelijkheden die er zijn. We leggen zaken uit in ‘Jip en Janneke taal’. Niet iedereen is technisch onderlegd. Het is onze taak om helder te verwoorden zodat je begrijpt waar je aan toe bent. Je ontvangt van ons een heldere offerte die in modules is opgebouwd. Je kunt zodoende keuzes maken.

Bouwteam Kroon Aannemersbedrijf

Bij grote projecten stellen we een bouwteam samen en voeren wij de regie. Wij onderhouden contact met de architect, onderaannemers en andere partijen en werken nauw met ze samen. We werken volgens het devies: ‘Als we iets doen, doen we het goed, of we doen het niet.’ Het is een fikse tegenvaller, als je een probleem ontdekt tijdens de bouw. Zeker als dat voor meerkosten zorgt. Kroon Aannemersbedrijf lost zaken vakkundig op tegen een acceptabel tarief. Communicatie is hierbij het sleutelwoord. En dat kunnen we niet alleen.

Verbouwen zonder zorgen

Verbouwen geeft altijd ongemak. Wij proberen dat zoveel mogelijk te minimaliseren. Kroon Aannemersbedrijf houdt rekening met jouw planning en situatie. We beseffen dat de winkel door moet draaien. Onze ambachtslieden verstaan hun vak. We werken met passie voor een eindresultaat waar we samen met jou trots op kunnen zijn. De grote glimlach bij oplevering. Daar doen we het voor.

Wijnwinkel
Winkelinterieur - Sauterwijnen in Nijmegen
Het was prettig dat Hildo meteen aan de bel heeft getrokken voor een uitgebreide toelichting met keuzemogelijkheden om het vakkundig op te lossen.
Xandra Derks, De Vergaderie
Wij luisteren ook naar hetgeen niet gevraagd wordt

120+ gerealiseerde projecten