Verbouwing

Een verbouwing. Daar zien de meeste mensen tegenop. Of het nu gaat om een woning, showroom of bedrijfspand. De huizenmarkt is krap. ‘Je moet er even doorheen kijken. Maar als je de mogelijkheden ziet, is het een geweldig huis.’ Het ideale huis is steeds lastiger vindbaar. Wat dan? Zo’n ‘opknappertje’ schrikt je misschien af als je niet beschikt over bouwvaardigheden. Dat hoeft niet. Kroon Aannemersbedrijf stript de gehele woning en moderniseert het naar jouw smaak tot een droompaleis. Maar ook voor de verbouwing van een bedrijfspand draaien wij onze hand niet om.

Verbouwing huis

Verhuizen heeft een grote impact. Als je huidige woning inmiddels niet meer voldoet aan je woonwensen kan verbouwen een uitkomst zijn. Thuiswerken is niet meer weg te denken. Maar heb je daar nu wel ruimte voor? Een zolder is in de regel een ideale werkplek. Met een verbouwing toveren we het zo om naar een thuiskantoor. Ook een nieuwe badkamer, aanbouw, serre of het verduurzamen van een woning of bedrijfspand behoort tot ons arsenaal verbouwingen.

Planmatige aanpak

Alleen al van het woord verbouwing verhoogt bij menig mens het stressniveau. Daarvan zijn we ons bewust. We nemen eerst door wat je woonwensen zijn. Of het nu gaat om een aanbouw, deelverbouwing of volledige renovatie van een vintagewoning. Vervolgens gaan we vanuit jouw budget (spaargeld, lening of een bouwdepot) rekenen. Bij een grote verbouwing maken een verbouwingsplan en budget per ruimte.

Budgettering

Wij nemen alles mee in de budgettering: van leidingwerk tot riolering, van tegelwerk tot stucwerk. Een keuken installeren omvat meer dan de keukenopstelling uit de showroom plaatsen bijvoorbeeld. Het op de juiste plek aanleggen van gas, elektriciteit en water wordt namelijk nogal eens over het hoofd gezien. Samengevat is het aansluiten van een keuken meer dan alleen de stekker in het stopcontact steken. Het stopcontact moet er wel zitten. We adviseren je bij de keuze van materialen. Ons uitgangspunt hierbij is kwaliteit en geen budgetoplossingen. Dat laatste kan namelijk goedkoop lijken, maar uiteindelijk meer kosten door extra arbeidskosten bij installatie.

Hand in hand

Tijdens de verbouwing houden we rekening met jouw gezinssituatie. Overlast proberen we te beperken tot zover mogelijk is. We werken netjes en gestructureerd. We communiceren over de voortgang. Ideeën kunnen tussentijds veranderen. Daar gaan we flexibel mee om. Al kan het wel consequenties hebben voor de planning en het budget. Ook al heeft een verbouwing tijdelijk impact, weet dat het resultaat het uiteindelijk waard is.

Verbouwing kantoor

Een verbouwing van het kantoor, showroom of andere zakelijke ruimte is nogal een exercitie. De normale werkzaamheden moeten vaak gewoon doorgaan. Bovendien moet het personeel een werkplek behouden tijdens het verbouwingsproces. We maken eerst een plan hoe we logistiek de verbouwing aanpakken. We voorkomen zoveel mogelijk overlast. Dat kan betekenen dat we ook buiten kantoortijden aan de slag gaan. Kroon Aannemersbedrijf schakel je in voor de verbouwing van de kantoorruimtes, toiletgroep, kantine of bijvoorbeeld het creëren van een nieuwe entree. Ook het verduurzamen van je bedrijfspand realiseren we. Kortom, alle voorkomende verbouwingswerkzaamheden kun je bij ons neerleggen.

Transformatie

Leegstaande kantoorpanden worden steeds vaker getransformeerd tot woningen. Wij fungeren als denktank vanaf het eerste idee om het pand een andere bestemming te geven. Vervolgens voeren we de transformatieverbouwing met zorg uit.

Alle verbouwingen

Bekijk hier alle verbouwingen

Bekijk projecten

120+ gerealiseerde projecten