Onderhoud

Organisaties hebben in het verleden bezuinigd op hun facilitaire afdeling. De conciƫrge, het manusje van alles, de man die de lamp verving en de deurklink vastzette is veelal verdwenen. Echter de werkzaamheden zijn gebleven. Laat je ze liggen, verloedert het pand hetgeen je uitstraling als bedrijf niet ten goede komt. Ook periodiek uitvoeren van onderhoud aan je woonhuis zorgt dat het pand goed geconditioneerd blijft.

Klusjesman

Kroon Aannemersbedrijf neemt de rol van klusjesman over. Op basis van een onderhoudscontract lopen we periodiek het bedrijfspand op onderhoud na. Denk daarbij aan het vervangen van lampen, herstellen van sloten, ophangen van schilderijen, vastzetten van dakpannen, recht leggen van tegels of het schoonmaken van de dakgoot. Gaat een nieuwe werknemer aan de slag en heb je niemand voor het in elkaar zetten van een bureau dan nemen we eveneens deze werkzaamheden uit handen. Alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden kun je onderbrengen. Zowel binnen, buiten als aan het pand. Ook onderhoud aan en schades van de openbare ruimte herstellen we. Denk daarbij aan kinderspeelplaatsen, muurtjes en andere objecten. Dat laatste doen we onder meer voor gemeente Arnhem. Niets is ons vreemd, we lossen het graag voor je op.

Jaarlijkse onderhoudsinspectie

Wonen in een oud pand spreekt velen tot de verbeelding. Een pand op leeftijd brengt onderhoud met zich mee. Realiseer je dat mankementen die er ogenschijnlijk onschuldig uitzien, voor grote problemen kunnen zorgen. Denk daarbij aan ondeugdelijke regenafvoer, overvolle dakgoten, losse dakpannen, kapotte riolering, kleine lekkages en dergelijke. Via een onderhoudscontract voert Kroon Aannemersbedrijf jaarlijkse een inspectie van je huis uit. Hierdoor signaleren we mankementen tijdig. Het is een kleine investering die je behoedt voor erger.

Schade

Door weersomstandigheden zoals storm, vandalisme of inbraak kan schade aan je pand ontstaan. Bij grote schades brengen wij in eerste instantie een noodvoorziening aan. Daarna plannen we zo snel mogelijk ons team in voor de herstelwerkzaamheden.

Alle onderhoudsprojecten

Bekijk hier alle onderhoudsprojecten

Bekijk projecten

120+ gerealiseerde projecten