Timmerwerkplaats

Het kloppend hart van ons bedrijf is de machinale timmerwerkplaats. Hier vindt ouderwets handwerk plaats met hamer en beitel. Maar ook houtbewerking met de nieuwste technieken en machines. Bovendien beschikken wij over een verfspuiterij waardoor we objecten afgewerkt op kunnen leveren. Onze ambachtsmensen zijn oude rotten in het vak met verstand van zaken. Geen uitdaging is hun te groot. Ze denken in oplossingen als iets niet standaard is. Hun kennis dragen ze hierbij overigens over aan de jonge generatie in ons bedrijf.

Klein-serie

We beschikken over een modern machinepark. Dat maakt het mogelijk om in stuks en in klein-serie te produceren. Bijvoorbeeld kozijnen, trappen, daklijsten, deuren en balkons. Dat kunnen dus objecten van een standaard formaat zijn. Maar zeker ook afwijkend. Daarentegen voeren we ook maatwerk uit per stuk of enkele stuks. Denk daarbij aan winkelinrichting, meubilair, historische elementen of kunstobjecten. In het geval van een geïntegreerde project zoals een vaste boekenkast verzorgen we het gehele traject. Van productie van de boekenkast, schilderwerk, voorbereiding thuis tot installatie. Wij produceren niet alleen materialen voor onze eigen projecten, maar ook in opdracht van andere aannemers, ZZP’ers, woningbouwverenigingen en bouwbedrijven.

Restauratie

Het restaureren van oude panden vraagt om kennis, creativiteit en vakmanschap. Bij restauratie herstellen we zaken weer in de oude luister. Niet al het materiaal dat ze vroeger gebruikten, is nog voorhanden. We maken objecten zodoende na zodat het niet van het origineel te onderscheiden is. Ornamenten, getoogde daklijsten, glas in lood, balkonballustraden zijn hier enkele voorbeelden van.

Hout

In onze houtbewerkingsplaats maken we gebruik van duurzaam FSC-hout. Hiervoor zijn we gecertificeerd. FSC zorgt wereldwijd voor verantwoord bosbeheer. Verantwoorde houtkap dus, met zorg voor mens, dier en plant.

Onze eigen machinale timmerwerkplaats

Bekijk hier onze timmerwerkplaats

Onze timmerwerkplaats

120+ gerealiseerde projecten