Retail

Een verbouwing aan een showroom, winkel of bedrijfspand vergt deskundigheid, betrouwbaarheid, vakmanschap en vooral werken volgens de planning. Laten wij daar nou bij Kroon Aannemersbedrijf goed in zijn. Dat is juist onze kracht!

Verbouwing

Een verbouwing van het kantoor, winkel of showroom of andere zakelijke ruimte is nogal een exercitie. De normale werkzaamheden moeten vaak gewoon doorgaan. Bovendien moet het personeel een werkplek behouden tijdens het verbouwingsproces. Bij Kroon Aannemersbedrijf begrijpen we dit belang en staan we klaar om jouw winkel snel en efficiënt te verbouwen.

Planmatige aanpak

We maken eerst een plan hoe we logistiek de verbouwing aanpakken. We voorkomen zoveel mogelijk overlast. Dat kan betekenen dat we ook buiten kantoor- of winkeltijden aan de slag gaan. Kroon Aannemersbedrijf schakel je in voor de verbouwing van kantoorruimtes, showrooms, winkels, of bijvoorbeeld het creëren van een nieuwe entree. Ook het verduurzamen van je bedrijfspand realiseren we. Kortom, voor alle voorkomende verbouwingswerkzaamheden kun je bij ons terecht.

Budgettering

Wij nemen alles mee in de budgettering: van leidingwerk tot riolering, van tegelwerk tot stucwerk. Het op de juiste plek aanleggen van gas, elektriciteit en water wordt namelijk nogal eens over het hoofd gezien. We adviseren je bij de keuze van materialen. Ons uitgangspunt hierbij is kwaliteit en geen budgetoplossingen. Dat laatste kan namelijk goedkoop lijken, maar uiteindelijk meer kosten door extra arbeidskosten bij installatie.

Transformatie

Leegstaande kantoorpanden worden steeds vaker getransformeerd tot woningen. Wij fungeren als denktank vanaf het eerste idee om het pand een andere bestemming te geven. Vervolgens voeren we de transformatieverbouwing met zorg uit.

Alle retailprojecten

Bekijk hier alle retailprojecten

Bekijk projecten

120+ gerealiseerde projecten