Renovatie

Vergane glorie. Gedateerd. Toe aan vernieuwing. Herkenbaar voor jouw huis of kantoor? Dan is het tijd voor een grondige renovatie. Onze vakmensen knappen jouw volledige pand met hartenlust op zodat het weer past in de tijd van nu. Zo vervangen we het sanitair, herstellen kozijnen, vernieuwen tegels en voeren alle andere voorkomende werkzaamheden uit die noodzakelijk zijn. Bouwen zonder zorgen tot en met de oplevering dus.

Van kozijn tot volledige renovatie

Voor een totale renovatie van een pand maken we vooraf een overzichtelijk stappenplan. Uiteraard voorzien van een modulair opgebouwde prijsinschatting per ruimte. In heldere bewoordingen zetten we uiteen wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie. We werken met moderne en duurzame materialen. We maken bijvoorbeeld gebruik van duurzaam FSC-hout. Wat er niet is, maken we na in onze machinale timmerwerkplaats. Wij adviseren je bij de materiaalkeuze. Ons uitgangspunt is kwaliteit en geen budgetoplossingen. Ook niet voor een badkamer of keuken. We willen namelijk voorkomen dat goedkoop uiteindelijk duurkoop wordt. Is het budget ontoereikend dan bepaal je welke ruimte prioriteit heeft en wat we in een later stadium uitvoeren. We werken per ruimte, in principe van boven naar beneden. Je kunt bij ons terecht voor een totale renovatie tot het vervangen van een enkel kozijn.

Snel en vakkundig

Verbouwen brengt ongemak met zich mee, we proberen dat zoveel mogelijk te beperken. Je wilt zo snel mogelijk uit de rotzooi zijn, dat begrijpen wij als geen ander. Als we iets doen, doen we het goed. Het achterlaten van een schone bouwplaats is daar onderdeel van. Ons team bestaat uit ervaren timmerlieden, stukadoors, metselaars en we hebben een eigen schilder. Daarnaast werken we samen met andere partijen, zoals onderaannemers, constructeur en architect. Het beste resultaat van jouw woon- of werkwens, dat is onze inzet. Met één doel: een gezamenlijk trotsgevoel bij de oplevering.

Alle renovaties

Bekijk hier alle renovaties

Bekijk projecten

120+ gerealiseerde projecten