Onderhoud vastgoed Nijhuis-Wolters
Onderhoud voor Kleurrijk Wonen

Onderhoud vastgoed Nijhuis-Wolters

Nijhuis-Wolters is een vastgoedonderhoudspartij die zich richt op het onderhoud van een variƫteit aan vastgoed in Nederland. Ook adviseert zij over het beheer van duurzaam vastgoed met meerjaren onderhoudsplannen. Ze geeft advies over energie en stelt huurdershandleidingen op. Zo beheerd Nijhuis-Wolters vastgoedonderhoud veel vastgoed in de regio Gelderland-Midden. Wij nemen daarbij alle bijzondere projecten op ons..

  • Opdrachtgever Nijhuis-Wolters Vastgoed onderhoud
  • Locatie Regio Betuwe

Onderhoud vastgoedbeheerder

Concreet houdt onderhoud voor vastgoedbeheerder in, dat wij van Nijhuis-Wolters onderhouds- en reparatieverzoeken krijgen. Wij nemen contact op met hun klant en handelen het verder af. Dit betreft bouwkundig onderhoud. Van het vervangen van een slot tot het herstellen van schade aan een ontvangstbalie. Bij een verhuizing van een winkel kan het onderhoud ook herstellen van de gevel betekenen. Daar waar reclame- en naamborden hebben gehangen. Het is dus heel divers.

Voordelen

Voor Nijhuis-Wolters is het prettig om een betrouwbare partij te hebben die verzoeken snel en degelijk oplost. Het hoofdkantoor is immers gevestigd in Apeldoorn-Deventer. Dan is vertrouwen op een solide partner in onderhoud een groot goed. Goed onderhoud betekent voor Nijhuis-Wolters dat hun vastgoed in goede conditie blijft. Als je bovendien zaken adequaat oplost, voorkom je erger. Denk aan een onschuldige lekkage. Laat je die voortduren, kan er een grote schade ontstaan. De kosten zijn dan vele malen hoger. Daarnaast stel je huurders tevreden met gedegen onderhoud. Het levert een positieve bijdrage aan je imago als vastgoedbeheerder.

Positief

Tot slot heeft goed onderhoud voor vastgoedbeheerders nog een ander voordeel. Wanneer een pand er netjes en verzorgd uitziet, zullen huurders op dezelfde wijze met je vastgoed omgaan. Is iets verwaarloosd, dan zie je dat terug in gedrag. Bij een reparatieverzoek kijken we dus altijd verder dan onze neus lang is. Zien we andere zaken die direct aandacht nodig hebben, dan geven we dit signaal door. Desgewenst herstellen we dat direct. Nijhuis-Wolters zorg is onze zorg. Vertrouwd en gedegen.