Onderhoudswerkzaamheden Vlamoven
Onderhoudsvwerkzaamheden ondernemerscentrum Vlamoven

Onderhoudswerkzaamheden Vlamoven

Ondernemerscentrum Vlamoven op bedrijventerrein IJsseloord in Arnhem verhuurt kantoorunits. Kroon Aannemersbedrijf verzorgt allerhande onderhoudswerkzaamheden aan het kantoorgebouw. De pandeigenaar werkt samen met vaste partijen. Zodat hij weet dat zaken snel en vakkundig opgelost worden. Het behoud van een nette uitstraling van het ondernemerscentrum is een voorwaarde, ondanks dat we onderhoudswerkzaamheden verrichten. Het is namelijk het visitekaartje van de ondernemers die er kantoor houden. Ook huist er een sportschool bij de ingang. Dus er komen veel bezoekers in het pand.

  • Opdrachtgever Ondernemerscentrum Vlamoven
  • Locatie Arnhem, Bedrijventerrein IJsseloord I, Vlamoven

Onderhoudswerkzaamheden

Wij beperken zoveel mogelijk de overlast als we onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Die werkzaamheden zijn divers. Van aanraadschade aan de fietsenstalling tot het leveren van een nieuwe branddeur in het restaurant vanwege een forse beschadiging door een zwaar beladen kar. We plannen de onderhoudswerkzaamheden zo dat er zo min mogelijk hinder is. Dat betekent soms buiten kantoortijden zaken herstellen. Of zorgen voor een veilige doorgang zonder dat onze werkzaamheden daarbij verhinderd worden. We zijn er dus wel, maar ook weer niet.

Goed onderhoud

Goed onderhoud zorgt ervoor dat je pand in optimale conditie blijft. Een verwaarloosd pand verliest gelijk aan glorie. Zeker als je ruimtes verhuurt, is onderhoud dus belangrijk. Verhelp defecten snel, zodat huurders tevreden blijven. Bovenal stimuleert het goed gedrag van huurders. Die zullen netter met je vastgoed omgaan. Daarnaast is goed onderhoud om nog een reden belangrijk. Een ogenschijnlijk klein mankement kan een grote kostenpost worden als het niet verholpen wordt. Een goed voorbeeld daarvan is een lekkage. In eerste instantie onschuldig, maar laat je het voortduren, dan kan het tot grote schade leiden. Wij voeren onderhoudswerkzaamheden uit voor meerdere vastgoedpartijen. Een jaarlijkse inspectie kan opgenomen worden in een meerjarig onderhoudsplan.