Glas, Hang- en sluitwerk

Bij Kroon Aannemersbedrijf bieden we hoogwaardige diensten voor glaswerk, hang- en sluitwerk om uw woning veilig, comfortabel en stijlvol te maken. Of het nu gaat om het vervangen van enkel glas door isolatieglas, het installeren van nieuwe ramen met veiligheidssluitingen of het upgraden van uw deurbeslag, wij zijn uw partner voor professionele oplossingen.

Ons ervaren team van vakmensen werkt met zorgvuldig geselecteerde materialen en producten van topkwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten glas, zoals HR++ glas en veiligheidsglas, om uw energie-efficiƫntie te verbeteren en de veiligheid van uw huis te verhogen.

Voor hang- en sluitwerk bieden wij een breed assortiment aan hoogwaardige sloten, scharnieren en andere beveiligingsproducten. Wij kunnen uw deuren en ramen voorzien van betrouwbare en functionele sluitmechanismen die voldoen aan de laatste veiligheidsnormen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek over uw glaswerk en hang- en sluitwerk project. Wij staan voor u klaar om uw huis te voorzien van hoogwaardige oplossingen die uw comfort, veiligheid en levenskwaliteit verbeteren.

120+ gerealiseerde projecten