Aanbouw/serre

Bij Kroon Aannemersbedrijf helpen we u graag bij het realiseren van uw droomserre. Een serre is een prachtige toevoeging aan uw woning, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van natuurlijk licht en een verbinding met uw tuin. Of u nu op zoek bent naar extra leefruimte, een plek om te ontspannen of een serre als eetkamer, wij hebben de expertise om uw ideeën tot leven te brengen.

Ons ervaren team van vakmensen is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van serres die perfect passen bij uw huis en levensstijl. Wij kunnen u begeleiden bij het gehele proces, van het opstellen van het ontwerp en het aanvragen van eventuele vergunningen tot de daadwerkelijke bouw en afwerking.

Wij streven ernaar om uw serre aanbouwproject soepel en efficiënt te laten verlopen, met minimale verstoring van uw dagelijkse leven. Onze focus ligt op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid, zodat u met trots kunt genieten van uw nieuwe serre.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw serre aanbouwplannen. Samen kunnen we uw visie omzetten in een prachtige en functionele serre waar u vele jaren plezier van zult hebben.

120+ gerealiseerde projecten