Verbouwing garage particulier
Verbouwing garage

Verbouwing garage particulier

Verbouwing van een garage. Wanneer een garage niet gebruikt wordt voor het parkeren van de auto is het een loze ruimte. Deze ruimte kun je vaak eenvoudig transformeren naar een werkplek, bijkeuken of speelkamer voor de kinderen. In dit geval heeft de opdrachtgever de wens om een gastenverblijf creëren. We zijn begonnen met onderhoud en herstelwerkzaamheden van de ruimte waarbij we het dak en kozijnen hebben vervangen. Vervolgens hebben we een berging onder de carport gerealiseerd.

  • Opdrachtgever Particulier
  • Architect Kroon Aannemersbedrijf
  • Locatie Renkum

Metamorfose

Een garage is een kille opslagruimte. Bij een verbouwing van een garage start je daarom met een goed plan. Wat moet er gebeuren om er sfeer in te brengen? Het plafond en de wanden hebben we strak wit gestukt. De opdrachtgever heeft gelijktijdig tegelwerk en sanitair uitgezocht voor het badkamergedeelte van het gastverblijf. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden bedacht de opdrachtgever dat een sauna een aangename aanvulling zou zijn. We hebben vervolgens de sauna geïnstalleerd. Daarna hebben we het gastenverblijf afgetimmerd zodat het een mooi geheel vormt met de rest. Van het één komt het ander. Hoe fijn is het om na een sauna heerlijk te relaxen in een jacuzzi? In de tuin is daarom een buitenjacuzzi geïnstalleerd. Langzaam is de garage omgetoverd tot een wellness gastenverblijf. Waar het niet alleen heerlijk vertoeven is voor gasten maar ook voor de familie zelf. Kortom, een ware metamorfose van een garage tot wellness gastenverblijf.

Smakelijke bijkomstigheid

Wat begon als een kleine verbouwing van de garage, werd een groot project. Onze jongens klaarden deze klus met plezier. Niet alleen om de creativiteit die ze in het project konden leggen, maar zeker ook vanwege de kookkunsten van mevrouw. Er is gedobbeld wie de laatste puntjes mocht verzorgen na de oplevering. Diegene mocht nog één keer genieten van al dat lekkers dat mevrouw voorschotelde. Wanneer is het volgende project?

Alle verbouwingen
Alle verbouwingen

Bekijk hier alle verbouwingen