Renovatie jaren ’60 woning
Renovatie jaren ’60 woning

Renovatie jaren ’60 woning

“Hoe komen jullie aan je opdrachten?” Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Zien eten, doet eten. Dat geldt ook voor onze business. Van de ene opdracht komt de andere. Natuurlijk ook uit het netwerk en deze website. Maar de aanleiding van de renovatie jaren ’60 woning was een bijzondere.

  • Opdrachtgever Particulier
  • Architect Architectuur Studio Wezenberg
  • Locatie Arnhem, Dokkumlaan, wijk Holthuizen Arnhem

Renovatie jaren ’60 woning

Je hebt het ouderlijk huis geërfd. Een fijn huis, maar het is eigenlijk te klein voor het gezin met vier kinderen. Een uitbouw zou fantastisch zijn. Al mijmerend rijd je over de Pleijroute. En ziet een vogel over een bedrijfsbus van Kroon Aannemersbedrijf vliegen. Vaderlief hield van vogels. Zou het een signaal zijn? Je denkt niet langer na en neemt het besluit. Kroon Aannemersbedrijf is de partij de renovatie van de jaren ’60 woning gaat verzorgen. Er zijn vele aanleidingen om ons te bellen, deze is er wel één om te herinneren.

Met hart voor de woning

De belangrijkste opdracht bij deze renovatie jaren ’60 woning: het huis eigen maken voor het gezin maar met behoud van het hart. De architect heeft een aansprekend ontwerp gemaakt voor de uitbouw aan de linker- en rechterzijde. Het ontwerp is geheel in stijl van de vrijstaande villa. Alsof de uitbouw aanvankelijk zo bedoeld was. Wij hebben vervolgens de aanbouw gebouwd volgens de ideeën en materiaalkeuze van de architect. In één van de zijvleugels hebben we onder meer een bandkamer gerealiseerd. Om het beste resultaat te bereiken, werken we nauw samen met bouwpartners, waaronder in dit geval de architect. Ook de opdrachtgevers betrekken we in elke fase bij het bouwtraject. Samen maak je namelijk de beste keuzes voor het mooiste resultaat.

Herinnering

Het gezin is inmiddels in de woning getrokken. Het blijft bijzonder om met je kinderen te wonen in het huis waar je geboren bent. Een huis vol herinneringen waarvan de ziel blijft bestaan.