Modernisering van een bedrijfspand
Modernisering en onderhoud Rabobank

Modernisering van een bedrijfspand

Modernisering van een bedrijfspand. Architect Kees Marcelis heeft het concept ontwikkeld voor de Rabobank waarbij lokale verkoopkantoren gemoderniseerd zijn. Mooie lichte, transparante ruimtes met flexplekken. Kroon Aannemersbedrijf heeft de wanden gesloopt, het oude interieur weggehaald en vloerbedekking verwijderd. Op basis van de tekeningen van de architect hebben we het plafond vervangen en nieuwe glazen geluidsreducerende wanden geplaatst.

  • Opdrachtgever Rabobank Nederland
  • Architect Kees Marcelis
  • Locatie Regio Arnhem

Onderhoud

Naast modernisering van een bedrijfspanden verzorgt Kroon Aannemersbedrijf voor de kantoren van de Rabobank in de regio Arnhem het onderhoud in de breedste zin van het woord. Van een handdoekrek ophangen, tapijttegel vastplakken tot deurklink vervangen.

Bij de uitvoering van onderhoud zijn we ons ervan bewust dat de werkzaamheden op kantoor gewoon door moeten gaan. Daarom werken we desgewenst ook buiten kantoortijden. Dan voeren we de werkzaamheden uit die voor lawaai zorgen. Verder overleggen we vooraf goed wat we wanneer uitvoeren. Door rekening met elkaar te houden, ondervindt iedereen zo min mogelijk overlast. Met als gevolgd resultaat dat het gebouw tip top onderhouden blijft.

Onze eigen machinale timmerwerkplaats
Onze eigen machinale timmerwerkplaats

Bekijk hier onze timmerwerkplaats