Renovatie kantoorgebouw ’t Hert

Kantoorgebouw ’t Hert IJsseloord II

Kantoorgebouw ’t Hert ligt aan de rand van het Velperbroekcircuit op bedrijventerrein IJsseloord 2. Na jarenlange leegstand trekt de kantoormarkt weer aan. Merin is expert in het succesvol beheren en inrichten van kantoorpanden. Zij weten exact wat er voor nodig is om met plezier te kunnen werken. Dat zit bijvoorbeeld in kleur- en materiaalgebruik en de styling. Maar zeker ook in de indeling en faciliteiten in een gebouw. Je voelt je er direct prettig.

  • Opdrachtgever Merin
  • Locatie Arnhem, bedrijventerrein IJsseloord II

Renovatie kantoorgebouw

’t Hert voldeed niet meer aan de eisen van vandaag en de visie van Merin. Wij zijn gestart met het transformeren van de 5e verdieping van het immense gebouw. Wat hebben we zoal uitgevoerd? Het vervangen van plafonds en het plaatsen van wanden. Zorgen dat alles brandveilig is. Het vervangen van lampen door ledverlichting in het kader van duurzaamheid. Bovendien hebben we een toonaangevende partij op het gebied van projectinrichting ingeschakeld voor het leggen van vloerbedekking. De kantoren en vergaderruimtes zien er weer aantrekkelijk uit. Hier wil je werken. Met als gevolg dat we direct door konden met de volgende etage. De verhuur ging zo hard, dat we telkens een volgende etage mochten renoveren.

Kant-en-klaar

Renovatie van een kantoorgebouw begint met een doordacht concept. Immers een attractief kantoor verhuurt sneller. Daarna is het een kwestie van de juiste partijen bij elkaar brengen om het concept te realiseren. ’t Hert is het smart office concept van Merin. Dat betekent een kant-en-klare aanbod waarbij alles voor je geregeld is. Eigenlijk vergelijkbaar met de dienstverlening van Kroon Aannemersbedrijf: bouwen zonder zorgen.