Gevelrenovatie bedrijfspand
Gevelrenovatie bedrijfspand

Gevelrenovatie bedrijfspand

Een gevel is het visitekaartje van je bedrijfspand. Dat moet er dus piekfijn uitzien. De gevel van een pand moet het juiste gevoel geven om bestaande en vooral nieuwe klanten uitnodigen om binnen te kijken. Het is zonde als een klant niet binnenloopt vanwege een entree zijde die niet aantrekkelijk is. Of dat de gevel niet langer past bij de uitstraling van je bedrijf.

  • Opdrachtgever Van den Hoogen Security
  • Locatie Arnhem, bedrijventerrein ‘t Broek

Gevelrenovatie

De entreeluifel van Van den Hoogen Security was aan een opfrisbeurt toe. Gevelrenovatie pur sang dus. We hebben de volledige gevelbekleding eraf gehaald. En vervolgens geheel vervangen. Een lastig karwei omdat het raamwerk niet haaks was. De bekleding van de panelen is namelijk schuin gezaagd. En vervolgens met de grootste precisie gemonteerd. De multiplex panelen hebben we gespoten in de huisstijlkleuren. Daarna is daar een nieuwe belettering op aangebracht. Kroon Aannemersbedrijf heeft een machinale werkplaats. Hier maken we onder meer prefab onderdelen, gevelbekleding, kozijnen, ramen, deuren en restaureren we houten objecten materiaal. Onze timmermannen zijn vakmensen die het oude ambacht nog beheersen maar ook overweg kunnen met de nieuwste technieken en machines. Hiervoor worden zij periodiek bijgeschoold. De jonge generatie garde wordt opgeleid door de oude rotten in het vak. Zo hebben we een team die elke renovatie-, restauratie-, bouw-, of verbouwingsuitdaging uitdaging aan kan.

Brede blik

De entree van het bedrijf is meer dan alleen de gevel. Ook de rest van het pand en bijbehorend perceel dragen bij aan de uitstraling van het bedrijf. Wij luisteren ook naar hetgeen wat niet gevraagd wordt. We kijken dus altijd verder dan alleen de klus waarvoor we ingeschakeld zijn. In dit geval een gevelrenovatie. Zo constateerden we een kapotte raamdorpelstenen. Herstel geeft gelijk een verzorgd beeld. Daarnaast viel ons timmermansoog op een verzakking in het perkje naast het pand. Al snel ben je dan geneigd om er wat zand bij te gooien. Bij nadere inspectie bleek de riolering verzakt en het herstel was dus noodzakelijk om verdere problemen te voorkomen. Kortom, onze blik is breed en aanpak constructief.

Onze eigen machinale timmerwerkplaats
Onze eigen machinale timmerwerkplaats

Bekijk hier onze timmerwerkplaats