Menno

MTS Bouwkunde stagiaire Menno mag gedurende 20 weken zijn vakkennis in de praktijk brengen bij Kroon als werkvoorbereider en bouwkundig tekenaar. De projecten van Klijn, Stegerhoek en Bröker brachten nogal wat uitzoekwerk met zich mee. Iets dat Menno op het lijf geschreven is.

Hij krijgt hierbij de vrijheid om zelfstandig te opereren: als het maar goed geregeld is. De klanten en projecten zijn divers, de afwisseling is groot. Kroon Aannemersbedrijf is een aannemersbedrijf dat meedenkt tijdens de voorbereiding en uitvoering van een bouwproject. Soms lopen we tegen ‘verrassingen’ aan dat voor vertraging en extra kosten zorgt. Toch blijft ons advies eerlijk. We lossen liever iets goed op dan tijdelijke noodgrepen. Uiteindelijk heb je daar meest aan.

Ik leer op dit moment erg veel, het is een leuk bedrijf om het vak in de praktijk te leren. De begeleiding is goed en met de collega’s hebben we veel plezier. De vrijdagmiddagborrel is gezellig en gelukkig schenken ze mijn favoriete biertje: Grolsch.

Andere teamleden